Categorie: Știri naționale

accident noapteDouă persoane şi-au pierdut viaţa iar alte două au fost rănite în urma unui accident rutier produs în noaptea de vineri spre sâmbătă pe DJ 203K în comuna Cernăteşti din judeţul Buzău.

Martorii spun că şoferul unui autoturism Cielo nu a observat un grup de trei persoane care traversau strada şi le-a lovit în plin. Un bărbat de 49 de ani a murit pe loc, iar o femeie de 35 de ani a fost resuscitată aproape o oră însă fără succes, în timp ce o altă femeie de 35 de ani a suferit răni grave şi a ajuns la spital, informează România TV. De asemenea, şoferul, în vârstă de 33 de ani, a fost rănit şi a fost transportat la spital, notează aceeaşi sursă.

Cele trei persoane care se deplasau pe marginea drumului erau angajaţi ai unei fabrici de prelucrare a maselor plastice din Buzău, se întorceau de la schimbul doi, coborâseră din autobuz şi traversau şoseaua pentru a ajunge acasă.

Poliţia a deschis o anchetă pentru a stabili clar cum s-a produs tragedia. Pe parcursul derulării cercetării la faţa locului circulaţia pe drumul judeţean a fost oprită.

Back To Top