Categorie: Știri naționale

O femeie de 82 de ani a decedat și alte trei au fost rănite într-un accident rutier care a avut loc duminică dimineața pe Drumul European 70, în zona comunei doljene Dioști, satul Radomir, unde autoturismul cu care se deplasau, condus de un bărbat de 54 de ani, s-a răsturnat.

Accidentul s-a produs după ce mașina a intrat într-un cap de pod și s-a răsturnat în șanț, la fața locului acționând echipaje medicale şi de descarcerare atât din Dolj, cât şi din judeţul Olt, informează România TV. Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență Olt, în urma accidentului, două persoane, printre care și femeia de 82 de ani, au rămas încarcerate, iar pompierii au acționat pentru extragerea acestora, concomitent fiind acordate și îngrijirile medicale de urgență pentru celelalte două victime.

Femeia de 82 de ani a fost găsită în stop cardio-respirator și imediat au fost începute manevrele de resuscitare, însă aceasta nu a răspuns manevrelor specifice, fiind declarat decesul, potrivit Agerpres. Celelalte femei rănite în accident, de 82 de ani, 51 de ani și 24 de ani, au fost transportate cu politraumatisme la Spitalul Județean de Urgență din Craiova. Șoferul, un bărbat de 54 de ani, conștient, fără urme vizibile de traumă, a refuzat transportul la spital, potrivit Agerpres. 

Back To Top