Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri naționale

dan-voiculescu1Omul de afaceri Dan Voiculescu, fost parlamentar, condamnat la zece ani de închisoare în dosarul privatizării frauduloase a Institutului de Cercetări Alimentare, poate fi eliberat condiţionat, au decis, marţi, magistraţii Tribunalului Bucureşti. Decizia este definitivă.

 

Dan Voiculescu va fi externat, marţi, de la Spitalul Universitar de Urgenţă din Capitală, el urmând să fie dus, cu pază, la Penitenciarul Rahova, acolo unde va fi urmată procedura de punere în libertate, după ce Tribunalul Bucureşti a decis eliberarea condiţionată a fostului senator, informează România TV.

Surse medicale au afirmat, pentru MEDIAFAX, că actele privind externarea sunt redactate, Dan Voiculescu urmând să părăsească spitalul marţi. Referitor la o eventuală intervenţie chirurgicală, sursele precizate au spus că fostul senator nu a fost încă operat.

Reprezentanţii Penitenciarului Rahova au explicat că decizia de liberare condiţionată este pusă în aplicare de la locul de detenţie unde deţinutul a executat pedeapsa. Astfel, dacă situaţia medicală o permite, liberarea condiţionată se pune în executare imediat ce Dan Voiculescu va ajunge la Penitenciarul Rahova, au mai spus sursele citate.

Magistraţii au decis astăzi eliberarea lui Voiculescu, după ce şi instanţa de fond dăduse un verdict similar. Acesta va părăsi detenţia după nici trei ani, el fiind conamnat, în august 2014, la zece ani de închisoare cu executare.

Back To Top