Categorie: Știri naționale

Un om de afaceri din Satu Mare a găsit o modalitate inedită de a-şi face singur dreptate. Sătul de maşinile parcate în faţa sediului firmei sale, omul a amplasat un indicator, asemănător celor rutiere, pe care stă scris „Nu parcaţi! Pericol de pană”. Poliţiştii nu i-au apreciat însă iniţiativa, aşa că bărbatul a fost amendat cu trei mii de lei.

De câteva zile, pe marginea unei străzi din Satu Mare şi-a făcut apariţia un indicator care nu se regăseşte în Codul Rutier, dar pe care stă scris următorul avertisment: „Nu parcaţi. Pericol de pană”, informează Digi 24. Ineditul indicator a fost amplasat în zonă chiar de reprezentanţii unei firme de insolvenţă. Oamenii se plâng că nu puteau să intre în propria curte din cauza maşinilor parcate neregulamentar, mai transmite sursa citată.

De dimineaţă, poliţiştii au stat de vorbă cu administratorul firmei. Pentru că a amplasat indicatorul fără autorizările necesare, din partea administratorului drumului, Primăria în cazul de faţă, şi a Poliţiei Rutiere, bărbatul a fost sancţionat cu 21 de puncte amendă, adică puţin peste trei mii de lei şi a fost obligat să îndepărteze indicatorul.

Back To Top