Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri naționale

Unul dintre tinerii care ieşiseră în viaţă din clubul Colectiv în noaptea tragicului incendiu a murit sâmbătă, la aproximativ un an şi nouă luni distanţă după ce iubita sa pierise în clubul bucureştean. Sunt speculaţii că tânărul, a 65-a victimă a acelui incident, s-ar fi sinucis, chinuit de amintirile apăsătoare.

Răzvan a scăpat cu viaţă din clubul morţii, însă şi-a pierdut acolo iubita, pe Valentina Florea, o gălăţeancă de 27 de ani. Acum, la un an şi 9 luni de la momentul care i-a schimbat radical existenţa, a plecat şi el alături de "Tina", aşa cum era alintată iubita lui. Există informaţii potrivit cărora tânărul şi-ar fi pus capăt zilelor, arată România TV. Vestea morţii lui Răzvan a apărut pe Facebook, însă nu au fost furnizate detalii despre condiţiile în care s-a produs decesul. Prieteni ai tânărului au postat mesaje cu #Colectiv, semnalând faptul că numărul victimelor creşte şi acum.

Familia lui Răzvan şi cea a iubitei sale, care a pierit imediat după incendiu, preferă să păstreze discreţia cu privire la decesul tânărului, care a fost confirmat şi pe pagina Asociaţiei Colectiv GTG 3010.

În urma incendiului din clubul Colectiv îşi pierduseră viaţa 64 de persoane, dintre care 27 în noaptea tragediei şi multe altele ulterior, în spitale din Bucureşti şi din străinătate, printre aceştia fiind fotografi, artişti, olimpici şi studenţi străini, mai notează sursa citată. Incendiul din 30 octombrie 2015 a izbucnit în timpul unui concert susţinut în clubul Colectiv de trupa rock bucureşteană Goodbye to Gravity, care îşi lansa albumul "Mantras of War". Solistul Andrei Găluţ este singurul membru al trupei care a supravieţuit tragediei.

Back To Top