Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri naționale

Un bărbat în vârstă de 46 de ani din Piteşti a fost reţinut de Poliţie, fiind cercetat pentru agresiune sexuală. Omul a fost reclamat după ce a intrat la un ştrand din localitate şi a început să pipăie mai multe fetiţe de 10 ani, motivând că le învaţă să înoate.

Incidentul a avut loc luni la Bazinul Olimpic din Piteşti, acolo unde suspectul, Nicuşor Iordache (46 de ani), aflat, se pare, sub influenţa băuturilor alcoolice, le-a atins indecent pe fete, sub pretextul că vrea să înveţe fetele să înoate. Speriate, fetiţele au alertat părinţii şi angajaţii bazinului, care au chemat imediat Poliţia.

După multe ore de audieri, timp în care a trebuit să explice anchetatorilor cum s-a petrecut incidentul şi de ce a ajuns să pipăie fetiţe de 10 ani, Nicuşor Iordache a fost arestat preventiv. Cercetat pentru agresiune sexuală, individul de 46 de ani a primit ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore din partea procurorilor, urmând ca astăzi să fie prezentat în faţa judecătorilor cu propunere de arestare preventivă, informează site-ul sursata.ro. Pedeapsa pentru agresiune sexuală se încadrează între 3 și 10 ani, mai notează aceeaşi sursă.

Back To Top