Categorie: Știri naționale

Perchezițiile de joi s-au lăsat cu reținerea unui individ considerat personaj-cheie în legătură cu afacerile familiei Dragnea. Ilie Dragne și-a petrecut noaptea în arest și surse apropiate anchetei susțin că la audieri ar urma să ajungă și Valentin Dragnea, fiul președintelui PSD. Între timp, o figură importantă din partid face dezvăluiri interesante despre concediul liderului social-democrat.
Ilie Dragne, administratorul fermei din Teleorman care a ar fi deţinute de Valentin Ştefan Dragnea, fiul liderului PSD, Liviu Dragnea, a fost reținut pentru 24 de ore, după ce a audiat la Poliţia Sectorului 1 Bucureşti, ca urmare a perchezițiilor derulate joi în mai multe județe (VEZI DETALII).
Se pare că însuși Valentin Dragnea ar urma să ajungă la audieri, deși avocata acestuia, Maria Vasii, susține că Valentin Ştefan Dragnea nu mai este acționar al fermei de la începutul anului, când și-a vândut pachetul de acțiuni către actualul director, Ilie Liviu Dragne.
În aceste context, secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ștefănescu, face dezvăluiri cât se poate de interesante. "Sabia lui Dragnea e sabie de laser. O să vedeți luna asta ce se va întâmpla. Pentru toată lumea, Dragnea e în concediu. Dar nu e în concediu. Nu pot să vă spun unde e. În mod oficial, are dreptul să își ia câteva zile de concediu ca orice român. Toată lumea e la mare, la munte, zilele astea. Dacă ar fi în concediu este dreptul lui să plece o săptămână în concediu. Se întoarce fix peste o săptămână", a spus acesta joi seară, în cadrul unei emisiuni.

Foto: HotNews

Back To Top