Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri naționale

Chiar dacă au fost, parcă, mai activi ca niciodată, pe durata sezonului estival, comisarii de la protecția Consumatorilor nu au reușit să-i bage în sperieți pe operatorii economici, unii continuând să pună în pericol, cu bună știință, sănătatea clienților. La finalul săptămânii trecute, de exemplu, la Predeal, un control a dus la închiderea unuirestaurant din Predeal, după ce în bucătărie au fost găsite alimente expirate de prin 2015.

Comisarii de la Comisariatul Regional pentru Protecţia Consumatorului Braşov au închis blocul alimentar al unuia dintre cele mai mari hoteluri din staţiunea Predeal, după ce au descoperit că foloseau în bucătărie produse alimentare expirate chiar şi din anul 2015. Este vorba despre hotelul de patru stele Orizont, al cărui restaurant a fost închis şi din cauza deficienţelor privind igiena în bucătărie şi depozitarea incorectă a alimentelor, a căror stare termică era schimbată de angajaţii din bucătărie, potrivit comisarilor care au fost în control, scrie bizbrasov.ro. „Hotelul a fost amendat conform legii, iar activitatea blocului alimentar a fost sistată pe loc. Am găsit unele deficienţe şi în ce priveşte cazarea şi piscina hotelului, dar nu atât de grave închis să luăm măsura închiderii. Restaurantul va fi închis până când vom fi remediate toate deficienţele", a declarat Sorin Susanu, comisar-şef CRPC Braşov, potrivit sursei citate.
Brașovul Tău scrie că inspectorii de la Protecţia Consumatorilor au dat 38 de amenzi, în valoare totală de 145.000 de lei, în urma a 43 de controale efectuate în zonele turistice Bran-Moeciu, Tohanul Nou şi Predeal. Potrivit șefului Comisariatului Regional pentru Protecţia Consumatorilor, au fost oprite temporar de la comercializare produse în valoare de 6.200 de lei şi oprite definitiv produse în valoare de peste 4.600 lei, fiind emise şi trei decizii de închidere temporară a unităţii pe o perioadă de 6 luni, precum şi trei opriri temporare de la prestarea serviciului până la remedierea deficientelor.
Controalele au fost efectuate sub coodonarea directă a preşedintelului ANPC şi a directorului general.

Back To Top