Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri naționale

gratiela gavrilescu sedinta la prefectura prahovaPrezentă, vineri, în Palatul Administrativ din Ploieşti, pentru o şedinţă de lucru cu autorităţile locale şi reprezentanţii instituţiilor deconcentrate, Graţiela Gavrilescu, ministrul Mediului, a discutat despre pagubele produse de animalele sălbatice în gospodării şi culturi agricole, amintind că a propus un document pentru reglementarea situaţiei.

Ordinul de ministru, propus încă din luna iulie şi care în prezent mai aşteaptă un aviz din partea Academiei Române, vizează relocarea unor exemplare de urşi şi lupi care produc pagube, respectiv împuşcarea lor dacă pun în pericol viaţa oamenilor. Documentul stabileşte şi o cotă de intervenţie, de 350 de urşi pe an, potrivit oficialilor din Ministerul Mediului, care au specificat că aceste măsuri vin separat de cotele de vânătoare care se aprobă anual pentru gestionarii fondurilor ginegetice.

Graţiela Gavrilescu a precizat că a avut discuţii atât cu autorităţile locale, cât şi organizaţiilor non-guvernamentale pentru protecţia animalelor.

"În perioada anterioară mandatului meu, ar fi trebuit emis un ordin de ministru care să reglementeze situaţia. Nu numai că nu s-a făcut acest lucru, ci s-au pus şi unele bariere, ajungându-se acum ca urşii să atace oamenii. Am avut curajul să-mi asum un ordin, negociat foarte bine cu ONG-urile şi autorităţile locale, prin care am dat cote de intervenţie pentru urşi şi lupi, astfel încât cetăţenii să nu fie afectaţi. Nu este o cotă de vânătoare, ci de intervenţie, pentru a pune în siguranţă viaţa cetăţeanului şi, indiferent ce se spune, nu voi renunţa la semnarea acestui ordin", a declarat, la Ploieşti, ministrul Mediului, Graţiela Gavrilescu, precizând că, raportat la perioadă rămasă din 2017, în acest an ordinul de ministru ar duce la intervenţii pentru aproximativ 145 de urşi, la nivel naţional.

Back To Top