Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri naționale

Ministerul Justiției a început demersurile pentru construirea unui nou penitenciar, în județul Buzău, nu departe de granița cu Prahova.

Ministerul Justiției va prelua în administrare două imobile (compuse din construcții, amenajări la terenuri și suprafețe de teren), aflate în proprietatea publică a statului și în administrarea Ministerului Apărării Naționale, pentru a le transforma în spații de cazare pentru persoanele private de libertate, potrivit unei hotărâri adoptate miercuri de Guvern. "Cele două imobile sunt acum dezafectate ca urmare a procesului de reorganizare și restructurare a Armatei Române și se află în comunele Măgura și Unguriu, din județul Buzău. Ministerul Apărării Naționale este de acord cu transmiterea acestora din administrarea sa în cea a Ministerului Justiției pentru Administrația Națională a Penitenciarelor. Menționăm că spațiile de cazare pentru persoanele private de libertate vor fi realizate efectiv în cadrul unui imobil, deoarece în al doilea imobil sunt amplasate elementele care constituie sursa de alimentare cu apă a primului imobil", precizează comunicatul Executivului.
"În vederea îndeplinirii cerinţelor hotărârii-pilot a Curţii Europene a Drepturilor Omului este propunerea de preluare a două unităţi militare de pe raza comunei Unguriu, judeţul Buzău, unităţi militare aflate evident în patrimoniul, în administrarea Ministerului Apărării Naţionale. Este o suprafaţă de teren foarte generoasă, are clădiri care sunt solide, bune de folosit pentru Administraţia Penitenciarelor şi acolo avem în vedere să vă propunem construcţia unui nou penitenciar, un penitenciar modern la standarde europene, prin care, împreună cu penitenciarul de la Berceni, unde s-a dat drumul la studiul de fezabilitate, să asigurăm capacitatea de cazare la cei patru metri pe deţinut, astfel cum ne obligă Convenţia europeană, cum ne obligă jurisprundenţa Curţii Europene a Drepturilor Omului", a declarat ministrul Justiției, Tudorel Toader.

Foto ilustrație

Back To Top