Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri naționale

Camera Deputaților a adoptat în această săptămână, ca for decizional, un proiect de lege privind acordarea burselor de merit olimpic elevilor care obțin rezultate la concursurile internaționale. Și profesorii care i-au pregătit vor fi recompensați, în funcție de performanțele școlarilor.

„Prezenta lege instituie acordarea burselor de merit olimpic internaţional elevilor care au obţinut distincţii, respectiv locurile I, II, III şi menţiune la olimpiadele şcolare internaţionale, precum şi premiile acordate profesorilor care au pregătit elevii ce au obţinut distincţii, respectiv locurile I, II, III şi menţiune la olimpiadele şcolare internaţionale, indiferent de disciplina de învăţământ la care acestea au fost organizate", se arată în proiectul care modifică Legea nr.235/2010 privind acordarea burselor de merit olimpic internaţional elevilor premiaţi la olimpiadele şcolare internațional.
Fiecare beneficiar va primi bursă lunară, timp de un an, valoarea acesteia fiind de asemenea stabilită prin lege. Pentru premiul I, un olimpic va primi o bursă lunară echivalentă cu salariul minim brut pe țară. Bursa va fi de 75% din această valoare pentru premiul al II-lea, de 50% pentru premiul al III-lea și de 25%, la obținerea unei mențiuni.
În cazul profesorilor care pregătesc elevii ce obțin rezultate deosebite la olimpiadele internaționale, valoarea premiului va fi stabilită prin ordin al ministrului Educației Naționale.

Back To Top