Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri naționale

Ministerul Educației a transmis, inspectoratelor școlare județene, o adresă cu precizări privind organizarea lucrărilor semestriale, în anul școlar 2017 - 2018.

 

Documentul transmis în teritoriu prevede ca, în primul semestru, tezele să fie susținute până cel târziu pe 22 decembrie. În al doilea semestru, data limită este 25 mai, respectiv 18 mai în cazul claselor a VIII-a și 4 mai pentru clasele terminale de liceu. Anterior, în ordinul privind structura anului școlar 2017 - 2018, era precizat ca lucrările să fie susținute cu cel puțin trei săptămâni înainte de încheierea semestrului.
Adresa Ministerului Educației include și lista disciplinelor la care se susțin teze în acest an școlar. Elevii din clasele V-VII au două lucrări semestriale, la Limba Română și Matematică, iar în clasa a VIII-a pe lista disciplinelor se adaugă Istoria sau Geografia.
La liceu, la fiecare clasă vor fi susținute patru teze, în fiecare semestru, la discipline stabilite în funcție de profil și specializare.
Lista disciplinelor la care se susțin teze în acest an școlar poate fi consultată AICI.

Back To Top