Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri naționale

Tribunalul Ilfov a stabilit despăgubiri uriașe pe care un șofer beat, care a accidentat o femeie însărcinată în luna a opta, pe trecere de pietoni, trebuie să le plătească victimei sale.

Hotărârea instanței este ca femeia, care în urma accidentului a pierdut copilul, de atunci ea fiind în stare neuro-vegetativă, să primească daune morale și daune materiale, dar și o sumă lunară, echivalentul salariului pe care l-ar fi primit, de la momentul tragediei, dacă ar mai fi fost aptă de muncă.
"Obligă pârâta (n.r. - compania de asigurări Euroins) să plătească reclamantei Ganea Iulia Florentina suma de 16.325,01 lei, reprezentând daune materiale. Obligă pârâta să plătească reclamantei Ganea Iulia Florentina suma de 837 de lei, lunar, reprezentând prestaţie periodică pentru pierderea câştigului din muncă, începând cu data de 01.01.2016 şi până la încetarea stării de nevoie. Obligă pârâta să plătească reclamantei Ganea Iulia Florentina suma de 1.500.000 euro, echivalent în lei la data plăţii efective, reprezentând daune morale", se menţionează în decizia instanţei, citată de News.ro, pronunțată în procesul în care femeia a dat în judecată compania de asigurări și pe șoferul care a accidentat-o.
Conducătorul auto vinovat de accident a fost condamnat la doi ani şi patru luni de închisoare, iar după un an şi două luni a fost eliberat.
Hotărârea Tribunalului Ilfov nu este definitivă, însă, în forma actuală, ea marchează un record în materie de despăgubiri acordate în urma accidentelor rutiere.
Anterior, cele mai mari daune, un milion de euro, au fost plătite de Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale şi Direcţia de Drumuri şi Poduri Braşov unei tinere care şi-a pierdut o mână în urma unui accident rutier petrecut în 2006.

Back To Top