Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri naționale

regele MihaiAlianța Națională pentru Restaurarea Monarhiei este alături de ASR Principesa-Moștenitoare Margareta, Custodele Coroanei, și de toată Familia Regală a României în aceste momente dificile pentru Majestatea Sa Regele Mihai I, se arată într-un comunicat emis de ANRM.

Citește și: Casa Regală a României anunță agravarea stării de sănătate a Regelui Mihai

Toți membrii noștri se roagă pentru Regele Mihai, a cărui stare de sănătate s-a agravat recent. De asemenea, preoții care fac parte din organizația noastră vor face slujbe și vor închina rugăciuni pentru tămăduirea trupului și sufletului Majestății Sale.

Regele Mihai a împlinit luna trecută, pe 25 octombrie, vârsta de 96 de ani. Este cel mai longeviv din cei patru Regi ai României. De asemenea, pe 20 iulie, Majestatea Sa a celebrat 90 de când a devenit Rege. Niciun alt monarh din istoria lumii nu a realizat această performanță.

Peste două zile, pe 8 noiembrie, este praznicul Sfinților Arhangheli Mihail și Gavriil, ziua de nume a Regelui Mihai, o sărbătoare ce are un loc special în sufletul Majestății Sale.

Îi invităm pe toți românii, de toate confesiunile și de toate etniile, să se roage alături de noi și să transmită toate gândurile bune către Majestatea Sa Regele Mihai al României.

De asemenea, noi, Alianța Națională pentru Restaurarea Monarhiei, ne rugăm și pentru repararea nedreptății istorice comise la 30 decembrie 1947, astfel încât Coroana Română, care ne-a adus Independență și Unitate Națională, să-și reia rolul de drept în fruntea Națiunii.
Așa să ne ajute Dumnezeu.
Trăiască Regele!

Sursa: Comunicat ANRM/Pagina Facebook

Back To Top