Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri naționale

Cu o grămadă de probleme trecute încă în agenda restanțelor, inclusiv încrederea minimă în sistemul medical, exodul de medici și lipsa de resurse, conducerea Ministerului Sănătății face pași grăbiți spre nivelul următor și se apucă de turism. Împreună cu ministerul de resort va pune la punct un program prin care să atragă pacienți în România.

Ofertele vor include tratamente, dar și cazare, masă, precum și vizite la obiective turistice. "Am avut discuții cu domnul ministru al Turismului să prezentăm serviciile pe care le putem oferi și pachete turistice care să includă servicii medicale. Este un proiect ambițios pe care doresc să îl dezvolt cu domnul ministru al Turismului. Este foarte importantă această conferință, pentru că putem cunoaște pachetele din străinătate, dar putem prezenta și ce poate oferi România. Aceste pachete ar trebui să conțină pentru un pacient care vine, pe lângă serviciile medicale solicitate, și de transport, cazare și masă și să viziteze anumite obiective turistice. (...) Pacienții europeni trebuie să fie egali și să aibă acces la același tip de servicii medicale, indiferent de țara în care locuiesc", a declarat ministrul Sănătății, Florian Bodog, citat de Agerpres.

Acesta spune că România este căutată în special pentru tratamente stomatologice, balneare și de chirurgie plastică și estetică. "În România sunt mulți pacienți care beneficiază de serviciile medicale românești. De exemplu, în județul din care vin (n.r. — Bihor), sunt mulți pacienți care vin pentru tratamente stomatologice, pentru chirurgie plastică, estetică, pentru tratamente balneare. (...) Medicii români sunt foarte buni specialiști, noi avem spitale care pot oferi condiții foarte bune pentru tratament, cabinete private care oferă servicii competitive la prețuri accesibile pentru orice pacient. (...) Dar, în același timp, avem foarte mulți pacienți români care își caută sănătatea la centrele din străinătate. Suntem aici pentru a face schimb de experiență, pentru a ne prezenta bazele de tratament pe care le putem pune la dispoziție pentru pacienții români și străini. (...) Această conferință va fi o bază de pornire pentru o viitoare colaborare între autoritățile statelor membre ale UE și nu numai", a mai spus Bodog, potrivit sursei citate.

Ca să fim înțeleși, ministrul se referă la turism medical în țara în care mor oameni din cauza transfuziilor greșite de sânge și a infecțiilor nosocomiale, de unde, cu doi ani în urmă, am trimis în afară zeci de arși infectați cu bacterii care i-au îngrozit pe medicii din Europa, în care se găsesc larve în rănile pacienților de la Terapie Intensivă și unde spitalele foloseau dezinfectanți diluați de zeci de ori, pentru care se plăteau bani grei de la buget.

Back To Top