Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri naționale

Directorul general al Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor, Paul Anghel, a lansat un avertisment cu privire la pericolul pe care îl reprezintă unele citrice vândute pe piața din România. Acesta dezvăluie că unele fructe sunt tratate cu substanțe periculoase. "Citiți cu atenție eticheta produselor pe care doriți să le achiziționați și e bine să știți că: Portocalele şi citricele conservate cu IMAZALIL sunt foarte periculoase pentru consumul uman. THIABENDAZOL-IMAZALIL sau E233 acoperă coaja citricelor şi este folosită pentru combaterea bolilor la plante şi are o acţiune fungicidă. Ingerarea acestei substanţe atacă ficatul şi rinichii şi se pare că este cancerigenă şi mutagenă, după cum declară prof. dr. Gheorghe Mencinicopschi, directorul Institutului de Cercetări Alimentare", a scris Anghel, pe pagina sa de Facebook, unde a publicat și imagini cu etichete ale produselor periculoase.
"Fructele şi legumele stropite cu acest pesticid nu au un miros diferit şi nici o culoare aparte. Legislaţia Uniunii Europene incerzice folosirea THIABENDAZOL-IMAZALIL în agricultură. ATENŢIE! Intoxicarea poate interveni chiar dacă nu se ingerează coaja fructelor şi legumelor stropite. Acestea trebuie spălate pentru îndepărtarea pesticidului de pe suprafaţa lor", avertizează directorul ANPC.

Foto: Facebook/ Paul Anghel

Back To Top