Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri naționale

autocar jandarmerie evitat la limita accidentUn şofer angajat al Jandarmeriei Române care a fost filmat în timp ce mergea, la volanul unui autocar, cu viteză pe linia tramvaiului 41 pe Bulevardul Averescu din Capitală, depăşind prin partea stângă un tramvai şi evitând la limită un accident grav, a fost sancţionat atât de Poliţia Rutieră, cât şi de superiorii săi, care i-au interzis să mai conducă un vehicul al instituţiei timp de 60 de zile.

„În urma cercetării dispuse de comandantul acestei unități, au fost stabilite următoarele măsuri: 1. Plutonierul major E.M a fost sancționat cu Atenționare. 2. Acestuia i-a fost retras dreptul de a mai conduce autovehicule ale jandarmeriei pe o perioada de 60 de zile”, se arată într-o postare pe pagina de Facebook a Jandarmeriei.

De asemenea, bărbatul, care și-a recunoscut vina și spune că regretă incidentul, va fi testat psihologic.

De altfel, Jandarmeria a decis „instruirea și verificarea tuturor conducătorilor auto ai unității cu personal specializat din cadrul Poliției Rutiere”.

În urmă cu o zi, șoferul teribilist a fost amendat cu 1.450 de lei, iar permisul i-a fost suspendat pentru 30 de zile, informează Digi 24.

Scandalul a izbucnit după ce pe internet au apărut imagini surprinse marți dimineaţă pe linia tramvaiului 41 din Bucureşti. Şoferul este filmat când merge pe contrasens, pe linia de tramvai şi evită la limită un impact frontal cu un alt tramvai care venea din sens opus.

Back To Top