Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri naționale

Un cetățean sârb a fost declarat indezirabil, pentru 15 ani, de Curtea de Apel București, după ce a fost prins de SRI încercând să obțină documente clasificate referitoare la infrastructura critică şi obiectivele militare naționale, cât și ale aliaților, amplasate în sud-estul României, cu intenţia de a afecta parteneriatele strategice ale țării noastre.

Zivkovic Bratislav, cetățean sârb în vârstă de 42 de ani, este comandantul organizaţiei de cetnici din Serbia "Cetniciki Pokret", cunoscută ca având caracter paramilitar, cu orientări naționalist-șoviniste, informează SRI. În perioada 2014-2015, acesta ar fi participat, de partea separatiştilor pro-ruşi (alături de alţi voluntari sârbi, membri ai organizaţiei), la conflictul din Ucraina.
"În cursul anului 2017, Zivkovic Bratislav s-a deplasat de mai multe ori în România, cu scopul de a întreprinde activităţi de culegere de informații care, potrivit cadrului legal în domeniu, constituie riscuri şi ameninţări la adresa securităţii naţionale. Zivkovic a întreprins acte preparatorii de procurare și transmitere a unor secrete de stat unei puteri sau organizații străine, ori agenților acestora, și constituirea de rețele informative pe teritoriul României", informează SRI.
Cetățeanul sârb ar fi manifestat "interes pentru obţinerea de documente clasificate referitoare la infrastructura critică şi obiectivele militare naționale, cât și ale aliaților, amplasate în sud-estul României cu intenţia de a afecta parteneriatele noastre strategice". "Toate acțiunile cetățeanului sârb derulate în România au avut un caracter clandestin și un modus operandi specific activităților de spionaj. Măsurile specifice întreprinse de către Direcţia Generală Contraspionaj a SRI au condus la prevenirea exfiltrării de informaţii clasificate de natură să afecteze interesele de securitate naţională. Cetățeanul sârb nu a reușit să intre în posesia niciunui document sau informație clasificate", mai precizează sursa citată.

Back To Top