Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri naționale

Schimb dur de replici între Federația Sindicatelor din ANP și ministrul Justiției, Tudorel Toader, acesta din urmă fiind acuzat că dezinformează prin prezentarea unui număr semnificativ mai mic de deținuți eliberați în ultima lună, în baza prevederilor referitoare la recursul compensatoriu (VEZI DETALII). Potrivit FSANP, numărul condamnaților ajunși mai repede în libertate este peste 1.200, nu 650, cum a afirmat ministrul.

Sindicaliștii au explicat și pe ce se bazează calculele care îl contrazic pe ministrul Tudorel Toader. "După ce şeful penitenciarelor recunoștea că sunt extrem de multe erori la punerea în libertate pe baza Legii recursului compensatoriu, ministrul Justiţiei dezinformează Parlamentul afirmând că, în prima lună aplicare, au fost puşi în libertate în plus un număr de 650 de deţinuţi, avansând cifra de 25.093 deţinuţi rămaşi în penitenciare. În realitate - conform site-ului ANP - în penitenciare sunt 24.464 deţinuţi. În concluzie, conform statisticii oficiale a ANP, de la punerea în aplicare a legii recursului compensatoriu au fost liberaţi în plus peste 1.200 de deţinuţi (aproape dublu faţă de cât a anunţat ministrul), urmând ca numărul celor liberaţi în plus să depăşească în primul an de aplicare cifra de 8.000 conform estimărilor noastre", se arată în comunicatul FSANP. Sursa citată atrage atenția că "cea mai mare parte (70 - 80%) se întoarce în perioada amintită" și, deci, "vom avea un plus de cel puţin 5.000 de infracţiuni fata de dinamică normală a criminalităţii. La fel de probabil vom avea beneficii zero în ceea ce priveşte modernizarea sistemului penitenciar, având în vedere că investiţiile de anvergura în modernizarea penitenciarelor încă sunt la stadiul de anunţ".
Sindicaliștii îl acuză pe Toader că, prin cifrele prezentate, "încearcă să ascundă erorile şi efectele negative ale unei măsuri de graţiere mascata care va acţiona ca un stimulent pentru criminalitate în următoarea perioadă" și îl somează să prezinte datele reale.
În replică, Toader a declarat, joi dimineață, că datele furnizate de sindicatele din pernitenciare "sunt eronate". Acesta susține că ar fi vorba despre vreo 700 de deținuți eliberați.

Back To Top