Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri naționale

Copiii pot cădea pradă foarte ușor pericolelor din mediul virtual, avertizează polițiștii, care au lansat, zilele acestea, un nou apel către părinți, să-i supravegheze cu atenție pe minori și să fie la curent în permanență cu rețelele de socializare utilizate de aceștia și prietenii lor din on-line.

Poliția Română vă recomandă să fiţi atenţi la „prieteniile" online pe care copiii dumneavoastră le întreţin. Încercaţi să cunoaşteţi programele şi aplicaţiile folosite de ei pe dispozitivele de accesare a internetului.

Polițiștii le cer părinților să comunice deschis cu copiii "despre Internet, despre beneficiile şi pericolele existente în lumea virtuală. Copilul trebuie să ştie că poate discuta cu părinţii despre orice aspect întâlnit în lumea virtuală. Fiţi atenţi la «prieteniile» on-line pe care le întreţin. Încercaţi să cunoaşteţi programele şi aplicaţiile folosite de copii pe dispozitivele de accesare a internetului".
Pe de altă parte chiar copiii sunt cei care se pot apăra cel mai bine de pericolele de pe internet. Și pentru ei, oamenii legii au întocmit un set de sfaturi care i-ar putea ține departe de necazuri:
* Nu oferi persoanelor cunoscute pe Internet informaţii personale despre tine sau familia ta (cum ar fi numele, vârsta, CNP-ul, numărul de telefon, fotografii, adresa, şcoala la care înveţi). Dacă anumite persoane insistă să afle aceste detalii, anunţă-ţi imediat părinţi, căci este foarte probabil că au intenţii necurate.
* Prietenii din mediul online trebuie sa fie doar cei pe care îi cunoşti în realitate. Nu accepta niciodată să te întâlneşti direct cu o cineva pe care l-ai cunoscut pe Internet! Nu folosi telefonul personal pentru a suna pe cineva cunoscut pe Internet!
* Nu spune parola de la e-mail-ul tău altor persoane în afara părinţilor.
* Nu uita că nu tot ceea ce vezi sau citeşti pe Internet este adevărat! Informaţiile aflate pe o pagină web pot fi postate de oricine, multe din ele fiind neverificate sau eronate. De asemenea, fotografiile sau filmele pot fi modificate pe calculator şi pot înfăţişa situaţii care nu s-au petrecut niciodată.
* În cazul în care primeşti pe e-mail mesaje de la persoane necunoscute, nu le deschide. Nu accesa link-uri sau ataşamente primite odată cu astfel de mesaje.
* Dacă cineva te face să te simţi inconfortabil pe Internet, poţi oricând să renunţi la comunicarea cu acea persoană. Nu eşti obligat să stai pe Internet mai mult decât consideri tu şi nici să suporţi ceea ce îţi provoacă neplăcere sau teamă; poţi oricând să îi scoţi de pe lista de contacte pe cei cu care nu vrei să mai comunici!
* Cere ajutorul, în orice situaţie, persoanelor în care ai încredere (poliţie, părinţi, profesori sau prieteni apropiaţi).

Back To Top