Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri naționale

Denunţul făcut la DNA, în septembrie, de fostul ministrul al Comunicațiilor, prahoveanul Gabriel Sandu, a fost transmis președintelui Donald Trump și procurorului general al SUA, relatarea referindu-se la modul în care s-a derulat afacerea Microsoft, inclusiv cu trimitere la ambasadori ai Statelor Unite.

 

Anunțul privind transmiterea denunțului către SUA a fost făcut de avocatul lui Gabriel Sandu. "Nu am primit încă bileţelul de confirmare că a ajuns acolo. În mod cert e pe drum, dacă nu cumva a ajuns deja. A fost trimis la Departamentul de Justiţie, mai exact la procurorul general al SUA, şi la domnul Trump. Situaţia este cu totul excepţională. Avem două companii mari, americane, între care una deţine un cvasimonopol mondial, companie care a mai fost cercetată în trecut de către autorităţile americane pentru practici nu tocmai ortodoxe din punct de vedere al corupţiei, al integrităţii. Pe de altă parte, avem doi ambasadori americani implicaţi. Toate chestiunile astea fac ca orice anchetă care s-ar limita pe teritoriul naţional să fie puţin probabil că va avea o soluţie în ceea ce priveşte plângerea pe care noi deja am depus-o de două luni. A trebuit să facem şi acest demers, în care am arătat şi câteva lucruri noi faţă de cele arătate în plângerea făcută la DNA. Am ataşat o traducere legalizata a plângerii făcute către DNA", a declarat Dan Chitic, pentru Mediafax.
În luna septembrie, Gabriel Sandu a depus o plângere la DNA în care explică modul în care s-a desfăşurat „afacerea Microsoft", în cadrul documentului făcând referiri la Florian Coldea, ambasadori ai Statelor Unite ale Americii şi Germaniei, dar şi la Traian Băsescu, Emil Boc, Elena Udrea sau Sebastian Ghiţă. Conform plângerii, Gabriel Sandu i-a denunţat pe ambasadorii SUA Nicholas Frank Taubman şi Mark H. Gitenstein şi ambasadorul Austriei, Martin Eichtinger, Traian Băsescu, Emil Boc, Elena Udrea, Dorin Cocoş, Claudiu Florică, Dinu Pescariu, Călin Tatomir, Sorin Eftene, Florin Pletea, Dragoş Nicolaescu, dar plângerea este îndreptată şi asupra companiei Microsoft, mai scrie sursa citată.
La o zi după anunțul privind transmiterea denunțului către SUA, Gabriel Sandu așteaptă să afle dacă părăsește închisoarea. Luni, Tribunalul Ilfov va stabili dacă Sandu va fi eliberat condiționat. Judecătoria Sectorului 4 a decis în acest sens luna trecută, dar hotărârea nu este definitivă.

Fostul ministru execută în prezent pedepasa de trei ani de închisoare primită în dosarul "Microsoft", pentru luare de mită și spălare de bani.

UPDATE - Judecătorii Tribunalului Ilfov nu s-au pronunțat, luni, asupra contestației privind eliberarea condiționată și au dat un nou termen, pe 14 decembrie.

Back To Top