Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri naționale

Un jandarm care s-a urcat băut la volan, în timpul serviciului, a provocat un accident în lanț, luni seară, în București.

Jandarmul, despre care Poliția a anunțat că avea o alcoolemie de 0,32 la mie în aerul expirat, a intrat cu autospeciala instituției, în care transporta mai multe panouri metalice, în alte șase mașini. Două persoane au suferit răni ușoare, în urma impactului.
Incidentul face acum obiectul unei anchete interne, iar șoferul riscă să fie dat afară. De asemenea, Poliția îl cercetează pentru accidentul provocat aseară, chiar dacă nu i s-a putut întocmi dosar penal și pentru alcoolemie.
„Nu este o situație care ne face cinste. În cadrul instituțional, conducerea Jandarmeriei București a dispus o verificare, în vederea tragerii la răspundere pe linie disciplinară. Este deschis un dosar penal pe numele subofițerului. Așteptăm concluziile acestei verificări", a declarat Georgian Enache, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei, pentru Digi 24.
Potrivit acestuia, jandarmul implicat în accident are 41 de ani și este angajat al instituției din 2004.
Foto ilustrație

Back To Top