Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri naționale

Poliția Română a anunțat, marți dimineață, că un polițist a fost rănit, după ce a fost atacat cu o sabie, în timpul perchezițiilor la care participa.

 

Aagentul şef adjunct de poliție Sfichi Dan Ciprian, din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Suceava, a fost rănit foarte grav, la cap şi braț, în timpul unei misiuni derulate joi dimineață, a anunțat Poliția Română.
"În dimineața zilei de 5 decembrie a.c., polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Suceava au desfășurat o acțiune pentru destructurarea unei grupări infracționale, fiind efectuate 8 percheziții domiciliare. La una dintre locuințele percheziționate, în Rădăuți, una dintre persoanele vizate a atacat și rănit, cu o sabie, pe colegul nostru, agent șef adjunct de poliți Sfichi Dan Ciprian, din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Suceava, rănindu-l foarte grav la cap și braț. În acest moment, polițistul se află la Spitalul Județean Suceava, pentru investigații. Bărbatul în cauză a fost imobilizat, cercetările fiind continuate, sub coordonarea procurorului de caz. Acesta a fost arestat, tot într-o cauză instrumentată de Brigada de Combatere a Criminalității Organizate Suceava, la data de 13 iulie 2016, pentru trafic de droguri, fiind ulterior pus în libertate sub control judiciar după 30 de zile, iar în octombrie 2017 a fost ridicat și controlul judiciar, de către instanța de judecată", precizează un comunicat al IGPR.
Polițistul a fost transferat la Spitalul Clinic de Urgență din iași, cu un elicopter.
″Este o altă întâmplare nefericită în care un poliţist al Poliţiei Române este rănit în misiune, în timp ce-şi face datoria. În acest moment suntem mobilizaţi să facem tot ce se poate pentru salvarea poliţistului. După ce a fost evaluat la Rădăuţi, este transportat la un spital din Iaşi, iar acolo va fi evaluat mult mai profund şi analizăm cu cei de la Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă care monitorizează situaţia lui să vedem dacă se impune o intervenţie neurochirurgicală să-l transportăm la un centru medical universitar. Pot fi prevenite astfel de situaţii şi noi am făcut tot ce a ţinut de minister în sensul acesta. Ştiţi foarte bine câte discuţii au fost în ultima vreme pe pachetul legislativ pentru întărirea autorităţii poliţistului. Poate că acum, în ultimul ceas, vom înţelege cât de important este să şi adoptăm un set de măsuri care să-i protejeze pe poliţişti atunci când sunt în misiune. Poate că de acum vor înceta speculaţiile care sunt în spaţiul public şi care spun mai degrabă că vrem să dăm puteri sporite poliţiştilor. (...) Vrem să-i ferim să fie puşi în situaţia în care muri la datorie″, a declarat ministrul de Interne, Carmen Dan, pentru Digi 24, în urma acestui incident grav.
Sursa foto: Poliția Română

Back To Top