Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri naționale

regele mihaiRegele Mihai I a murit marţi, 5 decembrie 2017. "Este o zi tristă pentru România. Regele Mihai I a scris istoria României. Este o mare pierdere", a declarat preşedintele Klaus Iohannis, care a anunţat, în mesajul public transmis, că vor fi stabilite mai multe zile de doliu naţional, fără a oferi amănunte suplimentare.

"Astăzi este o zi tristă, a trecut în nefiiinţă Regele Mihai. Regele a fost una dintre cele mai mari personalităţi ale României. A scris cu litere mari istoria României. Este o mare pierdere pentru România, pentru români. Condoleanţe tuturor membrilor Casei Regale. România va organiza toate ceremoniile asa cum se cuvine şi cu siguranţă vom avea şi zile de doliu naţional", a declarat preşedintele Klaus Iohannis.

Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat că la întâlnirea cu ambasadorii statelor membre UE s-a ținut un moment de reculegere în memoria fostului suveran, informează România TV.

Regele Mihai I s-a stins din viaţă, a anunţat marţi Casa Regală. Regele Mihai I a fost ultimul monarh al României, dintr-un şir de patru regi pe care i-a avut ţara noastră, între 1881 şi 1947. El a fost forţat de comunişti să abdice şi să părăsească ţara, însă prin acţiunile şi poziţiile sale publice a spirijinit mereu mersul democraţiei în România. Regele va fi înmormântat sâmbătă la Curtea de Argeş, mai notează sursa citată.

Back To Top