Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri naționale

Vasile Bănescu, purtătorul de cuvânt al Patriarhiei Române, a anunțat duminică, la un post de televiziune, că și Casa Regală a Marii Britanii va fi reprezentată la înmormânatarea Regelui Mihai I. La ceremoniile din România va lua parte Prinţul Charles de Wales.


Casa Regală din România şi cea din Marea Britanie au legături de rudenie din 1914. Atunci începea domnia Regelui Ferdinand de Hohenzollern, căsătorit cu Maria, Principesă de Edinburgh, care a devenit Regină a României. De aici încep alianţele de rudenie dintre cele două Case Regale, română şi britanică. Regina Maria a fost fiica ducelui Alfred de Saxa Coburg şi Gotha, cel de-al doilea fiu al Reginei Victoria. Mama Reginei Maria a fost Ducesa Maria Alexandrovna, fiica Ţarului Alexandru al II-lea al Rusiei. Maria este nepoata Regelui Edward al VII-lea, care a fost fratele tatălui său. Edward a fost al doilea la succesiunea tronului ocupat de Regina Victoria, în timp ce Alfred era abia al patrulea. Legăturile de rudenie cu monarhia Britanică sunt continuate de Carol al II-lea, fiul lui Ferdinand şi al Mariei. Urmează apoi Regele Mihai, scrie Historia.
Potrivit lui Vasle Bănescu, la ceremonie va fi prezent și un reprezentant al Casei Regale a Spaniei.
Regele Mihai va fi înhumat sâmbătă, 16 decembrie 2017, în noua Catedrală din Curtea de Argeș, alături de Regina Ana. Slujba înmormântării va fi oficiată în Catedrala Patriarhală, urmată, la Curtea de Argeș, de încă o slujbă, ceva mai scurtă.

 

Foto: basilica.ro

Back To Top