Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri naționale

O doctoriță din Oradea a fost condamnată, săptămâna trecută, pentru ucidere din culpă, după ce a fost găsită vinovată de moartea unei fetițe de 5 ani, pe care s-a dovedit că a tratat-o greșit. Recent, și un medic din Târgu Jiu a fost condamnat, în urma decesului unei fete de 17 ani.

Patricia Aktaa, o fetiţă de 5 ani, care a murit în spital din cauza unei infecţii digestive. Curtea de Apel Oradea a condamnat-o, vineri, la un an de închisoare cu suspendare pe doctoriţa Georgeta Călinescu, acuzată de malpraxis. Aceasta fusese achitată de prima instanţă, iar procurorii au atacat sentința Judecătoriei Oradea ca nelegală sentinţa, potrivit ebihoreanul.ro. Însă Parchetul a cerut, totodată, respingerea acţiunii, pe care o considera acum nefondată. Completul a admis însă apelul Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea şi a anunțat condamnarea doctoriţei, mai scrie sursa citată, informând că medicul trebuie să le plătească părinților îndoliați, în solidar cu spitalul, 80.000 euro.
La începutul lunii octombrie, și un medic din Târgu Jiu a fost condamnat, la trei ani de închisoare, cu suspendare, tot pentru ucidere din culpă. Sentința, pronunțată în primă instanță, de Judecătoria Târgu Jiu, o vizează pe Carmen Braia, ORL-ist la Spitalul Județean. Potrivit Adevarul, în urmă cu şase ani, pacienta Raluca Tulic, în vârstă de 17 ani, a murit după ce i s-au administrat antibiotice fără să i se facă un test alergenic. Adolescenta fusese internată cu diagnosticul amigdalită, însă a suferit un şoc anafilactic.
Carmen Braia nu mai are voie să profeseze timp de trei ani, în timp ce firma de asigurare a fost obligată să achite despăgubiri de peste 400.000 de euro către părinţii adolescentei.
În acelaşi caz, asistenta Mariana Luminiţa Ionicioiu a primit pedeapsa de 1 an şi 6 luni închisoare pentru fals, deoarece a făcut o serie de modificări în fişele clinice.
Sursa foto: ebihoreanul.ro

Back To Top