Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri naționale

Caz șocant, în Capitală! O tânără de 25 de ani, însărcinată, a fost ucisă după ce a fost împinsă de o femeie în fața metroului, în stația Dristor 1. Se pare că, în urmă cu doar câteva ore, aceeași individă încercase să împingă pe șină o altă fată, tot într-o stație de metrou.

Inițial, martorii la eveniment au crezut că tânăra a vrut să se sinucidă sau a fost victima unui accident, pentru că, în aglomerația de pe peron, nu s-a văzut mare lucru. Anchetatorii sosiți la fața locului au descoperit, însă, pe înregistrările realizate de camerele de supraveghere, că o femeie o împinsese și chiar, potrivit unor surse citate de presa centrală, a și împiedicat-o să urce înapoi pe peron, lovind-o de mai multe ori, ca să fie ucisă de trenul ce se apropia de stație.
Poliția a dat imediat alarma, iar patrule au început să colinde stațiile din București. O imagine a criminalei a fost făcută publică, odată cu semnalmentele acesteia, făcându-se apel și la populație, pentru găsirea ei.
În urma mobilizării, o femeie de 36 de ani, din Craiova, a fost reținută azi-noapte, ca suspect. În fața anchetatorilor, ea a refuzat să facă declarații.
Se pare că autoarea crimei de la metrou mai avusese o tentativă de a ucide o tânără și marți după-amiază. Polițiștii și-au dat seama de asta când au făcut legătura între ce s-a întâmplat la Dristor și sesizarea depusă marți, în jurul orei 20.00, de o altă fată, care spunea că, în jurul orei 15.00, o femeie ar fi încercat să o împingă pe șine, în stația Costin Georgian.
Tânăra de 25 de ani, care și-a pierdut viața, era originară din Craiova și peste câteva luni urma să devină mămică.

Back To Top