Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri naționale

Dosarul stufos întocmit de procurori în cazul Hexi Pharma include dezvăluiri șocante care continuă seria celor apărute în spațiul public acum aproape doi ani, la declanșarea scandalului. Ancheta a scos la iveală dovezi că dezinfectanții erau nu numai diluați, ci și contaminați cu bacteriile pe care se presupunea că-i ucid. Iar conducerea companiei știa de acest lucru cel puțin din 2011!


Informațiile sunt preluate, de Cătălin Tolontan, din dosarul întocmit de procurori. Potrivit tolo.ro, există mail-uri transmise, în 2011, de directorul de producție de atunci al companiei, prin care acesta își avertiza șefii, pe patronul Dan Condrea și directorul Flori Dinu, că "Suprasept este contaminat în continuare cu Pseudomonas aeruginosa!". Rezultatul fusese anunțat chiar de Unilab, laboratorul de casă am companiei, dar informările repetate, pe mail, au rămas fără răspuns din partea conducerii Hexi Pharma.
În dosarul trimis în judecată, procurorii au consemnat că "biocidele Hexi Pharma nu aveau niciodată concentrația admisă", mai scrie sursa citată. De fapt, acest "dezinfectant de nivel înalt, folosit în sterilizarea instrumentarului chirurgical", așa cum era prezentat Suprasept în licitațiile către spitale, conținea chiar microorganismele pe care ar fi trebuit să le distrugă.
"Testele din România și din străinătate arată că dezinfectanții Hexi Pharma nu produc efectele scontate nici măcar în condiții de laborator și cu atât mai puțin într-o unitate sanitară, unde nu poate exista control strict al modului de aplicare", se mai arată în rechizitoriul întocmit de Parchetul General, citat de site-ul lui Cătălin Tolontan.
În cei șase ani - cel puțin, aceasta fiind perioada care a putut fi documentată de procurori - vizați de dosar (1 iunie 2010 - 16 mai 2016), Hexi Pharma ar fi falsificat 39 de produse livrate conform miilor de contracte pe care le încheiase cu 340 de unități sanitare din toată țara, în care anual erau tratați până la 4 milioane de pacienți.

Citiți mai multe pe tolo.ro.

Back To Top