Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri naționale

Polițiștii au fost alertați, vineri dimineață, de o femeie care ar fi fost amenințată de o necunoscută, într-o stație de metrou. Echipaje au fost trimise imediat, pe toate traseele, ca nu cumva să se repete tragedia de marți seară.

 

Poliţia Capitalei a anunțat că intervine, vineri, în toate staţiile de metrou pentru protejarea persoanelor aflate în aceste locaţii şi pentru identificarea unei femei bănuite de comiterea infracţiunii de ameninţare." În această dimineaţă, în jurul orei 10.00, la Poliţia Metrou s-a prezentat o femeie, de 42 ani, care a sesizat faptul că a fost ameninţată de către o necunoscută, care prezenta următoarele semnalmente: vârsta de 60-65 ani, aproximativ 1,60 m, constituţie robustă, îmbrăcată cu mai multe haine, peste care avea o fustă dreaptă, de culoare neagră, pulover negru, lung, căciulă neagră, geantă bej şi cizme negre. Pe braţ purta o haină de culoare neagră. Solicităm sprijin din partea tuturor persoanelor care pot oferi informaţii despre persoana din imaginea alăturată. Cei care o recunosc sunt rugaţi să apeleze de urgenţă prin 112 sau să se adreseze celui mai apropiat poliţist", au transmis oamenii legii, la publicarea imaginilor cu suspecta care ar fi acționat în stația Unirii 2.
În scurt timp, o persoană a fost reținută în acest caz. "Avem un suspect reţinut. Nu ştim dacă este vorba despre aceeaşi persoană care a lansat ameninţări, urmează să se stabilească acest lucru. Toate echipajele aflate în teren sunt implicate în rezolvarea acestei situaţii", a declarat Diana Sarca, purtător de cuvânt al Poliţiei Capitalei, pentru Mediafax. Suspectul se află la audieri.
Cetăţenii sunt rugați să respecte indicaţiile polițiștilor din staţiile de metrou şi să manifeste prudenţă.

Update: O nouă sesizare a fost transmisă, vineri, către Metrorex, și înainată Poliției. Un incident similar s-ar fi produs și în stația Pipera. În acest moment se fac deja verificări pentru confirmare și pentru a se stabili dacă autorul este aceeași persoană.


Foto: IGPR

Back To Top