Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri naționale

Slujba de înmormântare a Regelui Mihai I a fost oficiată sâmbătă, la Catedrala Patriarhală din București, chiar de Preafericitul Părinte Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, împreună cu opt mitropoliți.

 

La slujba de la Catedrala Patriarhală au participat Familia Regală a României, oficialități ale Statului Român dar și personalități din străinătate, membri ai caselor imperiale sau regale din întreaga lume. În fața acestora, Părintele Patriarh a subliniat legătura pe care Regele Mihai a avut-o cu Biserica, dar și însemnătatea și rolul acestuia, pentru români și istoria românilor.
În mesajul final, Patriarhul s-a rugat pentru odihna veșnică a Majestății Sale. "Rugăciunile Bisericii Ortodoxe pentru cei adormiţi în Domnul (decedați) sunt pline de lumină şi speranţă, ele ne arată că iubirea este mai tare decât moartea, că mormântul nu este ultima destinaţie a omului, ci învierea şi viaţa cerească veşnică. Crucea şi lumânarea sau candela de lângă sicriul Regelui Mihai simbolizează pe Hristos Cel Răstignit şi Înviat din morţi, Cel ce este Lumina lumii (Ioan 8, 12), dar şi lumina credinţei puternice şi a iubirii generoase pe care Regele Mihai le-a arătat în timpul vieţii sale. Colacul şi coliva făcute din boabe de grâu simbolizează speranța creștinilor în învierea morților, comuniunea lor în rugăciune pentru cei decedați şi compasiunea cu membrii familiei care se află în stare de întristare sau doliu. În aceste momente de întristare, dar şi de respect şi ultim omagiu adus Regelui Mihai I al României, ne rugăm lui Dumnezeu să aşeze sufletul lui în lumina, pacea şi iubirea Preasfintei Treimi, să întărească sufleteşte, să consoleze îndoliata Familie Regală a României şi să binecuvinteze pe toţi cei ce în aceste zile de doliu arată respect şi cinstire memoriei Regelui Mihai, care rămâne permanent un simbol al suferinței şi al speranței poporului român. Veșnica lui pomenire din neam în neam!", a spus Părintele Patriarh Daniel.
Foto: basilica.ro

Back To Top