Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri naționale

codul penal 1Modificările propuse de coaliţia de guvernare la statutul magistraţilor, statutul Consiliului Superior al Magistraturii şi codurile penal şi de procedură penală stârnesc în continuare mari nemulţumiri în rândul angajaţilor din sistem. Astăzi, o instanţă de judecată din ţară a anunţat o măsură prin care protestează faţă de intenţia autorităţilor centrale de a aproba aceste modificări.

Judecătorii din Sibiu protestează faţă de modificările legislaţiei din domeniu. Aceştia au decis să suspende activitatea, timp de o oră, în fiecare zi. Protestul începe astăzi. Ei acuză că se prefigurează o legislaţie penală ineficientă.

Conducerea Judecătoriei Sibiu a transmis luni un comunicat de presă prin care anunță patru zile de grevă împotriva modificărilor legilor Justiției, informează Digi 24.

„În contextul modificărilor preconizate ale Legilor justiţiei, cu ignorarea avizului negativ din partea CSM, a voinţei exprimate de peste 4000 de magistraţi şi a recomandărilor Comisiei Europene şi raportat la iniţiativa de modificare a legislaţiei penale, care prefigurează o justiţie penală ineficientă, pentru apărarea statului de drept şi a independenţei justiţiei, s-a exprimat îngrijorarea cu privire la efectele negative ale noilor prevederi asupra statutului şi intereselor profesionale ale judecătorilor şi procurorilor români şi s-a hotărât cu majoritate, manifestarea publică a dezacordului faţă de acestea, prin suspendarea activităţii de judecată în perioada 19.12.2017-22.12.2017, în intervalul orar 11.30 – 12.30”, au transmis purtătorul de cuvânt al Judecătoriei, Ana-Maria Langtaler.

Back To Top