Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri naționale

Cazul individei care a împins două tinere pe liniile de metrou, ucigând o fată de 25 de ani, continuă să șocheze. Ucigașa are un comportament agresiv și după gratii, iar declarațiile date în fața anchetatorilor, dezvăluite chiar de avocata ei, sunt de asemenea șocante.


Noi incidente provocate de Magdalena Șerban, femeia care a ucis-o pe Alina, o tânără de 25 de ani, împingând-o în fața metroului. Aceasta s-a manifestat violent și în Spitalul Penitenciar Jilava, unde este încarcerată, pentru expertiza psihiatrică.
Criminala de la metrou a atacat trei gardieni, fără să fi avut vreun conflict înainte cu aceste persoane, scrie Libertatea. Anterior, aceasta a rupt și a spart tot ce s-a putut, în celula în care se află. Potrivit sursei citate, femeia ar urma să fie cercetată, acum, și pentru ultraj.
Incidentele vin după manifestările cel puțin la fel de ciudate pe care femeia le-a avut în fața anchetatorilor. "Nu a dorit să dea declarație la Poliție. Până-n momentul de față, nici la Parchet nu avem o declarație. Eu, ca apărător, în baza mandatului special ce mi-a fost încredințat, am efectuat un demers în scris la Parchetul de pe lângă Tribunalul București pentru a insista să i se ia o declarație anterior efectuării acestei expertize psihiatrice de specialitatea, expertiză încuviințată de parchet din oficiu. Dacă actele ar exista, evident că au o însemnătate juridică pentru a se constata dacă avea sau nu discernământ la momentul faptelor. Nu cred (n.r. că înțelege ce a făcut). Opinia mea a fost împărtășită. Nici în 13 când a fost adusă la Poliția Capitalei nu se putea discuta cu ea, pe românește bătea câmpii. La Parchet, a spus din propria inițiativă în data de 15: «Îmi pare rău, prefer să mor în acest moment». A avut succinte episoade de a-și da seama, temporar, apoi a revenit iar la discuțiile despre frate, că i-ar fi tutore. Atât a spus: «am fost internată în Spania, am acte medicale cu privire la boala mea». Era clar că aceste afirmații au legătură cu starea ei psihică" a spus avocatul Magdalenei Șerban, la Antena 3.
Apărătorul femeii spune că aceasta "a avut o reacție de țipăt, urlete" când a văzut înregistrările care surprind crima, dar a spus și că imaginile ar fi trucate, iar că victima ei nu ar fi murit.
Pe tânăra pe care a ucis-o, Magdalena Șerban a declarat că o cunoștea "un pic".
Miercuri, Curtea de Apel Bucure;ti judecă, pe de altă parte, contestația depusă de Magdalena Șerban, față de măsura arestului preventiv. Femeia cere să fie eliberată.

Back To Top