Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri naționale

parlamentÎntr-o singură zi, 18 decembrie, deputatul PSD Cătălin Rădulescu a depus în Parlament trei proiecte de modificare a Codului penal și Codului de procedură penală. Este vorba inclusiv de redefinirea unor infracțiuni precum luarea și darea de mită, traficul de influență și abuzul în serviciu.

Deputatul PSD Cătălin Rădulescu, supranumit „deputatul mitralieră”, a depus de curând și proiectul prin care ar urma să se prescrie în termen de trei ani faptele din cauza cărora demnitarii sunt declarați în conflict de interese ori stare de incompatibilitate, informează Digi 24.

Un prim proiect, inițiat de Cătălin Rădulescu și semnat de alți 39 de senatori și deputați PSD, prevede modificarea alin. 1 art. 175 din Codul penal. Practic, dacă modificările vor fi adoptate, toți aleșii - primari, parlamentari și președinte - nu vor mai fi considerați funcționari publici, în sensul legii penale, și nu vor mai răspunde ca atare.

Un al doilea proiect, inițiat de Rădulescu și semnat de alți 38 de senatori și deputați PSD, vizează modificarea Codului penal și Codului de procedură penală. Una din modificările propuse se referă la art. 39 alin. (1) lit. b) din Codul Penal, referindu-se la pedeapsa principală în caz de concurs de infracțiuni: „Când s-au stabilit numai pedepse cu închisoare, se aplică pedeapsa cea mai grea, care poate fi sporită cu până la 1/3 din aceasta”. În Codul penal în vigoare, „se aplică pedeapsa cea mai grea, la care se adaugă un spor de o treime din totalul celorlalte pedepse stabilite”. Rezultă, așadar, pedepse mai mici. Cu alte cuvinte, luarea de mită pentru o altă persoană ar urma să nu mai fie infracțiune.

Cât despre darea de mită (art. 290), pedepsele ar urma să scadă: „de la 6 luni la 5 ani” în loc de „de la 2 la 7 ani”, mai notează Digi 24.

Back To Top