Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri naționale

Miercuri are loc, la Palatul Victoria, o întâlnire pe tema legilor Justiției, între preierul Mihai Tudose și o delegație din partea protestatarilor #rezist. Aceștia au anunțat că nu sunt dispuși să negocieze.

 

O întâlnire între prim-ministrul Mihai Tudose și delegații celor 43 de organizații civice, care au cerut o discuție privind legile Justiției și modificările la codurile penale, are loc miercuri, la Palatul Victoria. "De comun acord cu Cabinetul prim-ministrului, s-a agreat participarea a 7 delegați din partea organizațiilor civice, astfel încât să poată avea un dialog coerent și clar. În desemnarea celor 7 delegați, organizațiile civice au luat în considerare criteriul unei reprezentativități cât mai mari a grupurilor semnatare", potrivit unui anunț postat pe pagina de Facebook "Corupția ucide". La întâlnire vor participa Alexandru Socol – Corupția Ucide, Ciprian Ciocan – Vă Vedem din Sibiu, Laurențiu Ștefănescu – Inițiativa Timișoara, Marius Deaconu – Alianța Națională a Organizațiilor Studențești din România, Mihai Polițeanu – Inițiativa România, Mihai Tudorică - #REZISTENȚA și Radu Dumitriu – delegat al organizațiilor din Diaspora.

Cu puțin timp înainte de începerea acestei întâlniri, pe aceeași pagină de Facebook a fost publicat următorul mesaj: "Precizăm că la întâlnirea de la ora 11.00, cu premierul, nu mergem să negociem, ci să cerem.  Nu se pune problema să facem armistiții sau jocuri politice. E vorba doar de încercarea de a folosi toate pârghiile democratice. Am fost și noi - alături de celelalte grupuri sau ONG-uri - de acord că putem încerca și varianta asta. Nu avem pretenția că reprezentăm pe toată lumea și nu decidem noi nimic. Nu putem fi mereu pe placul tuturor, dar încercăm să fim deschiși și transparenți."

Foto: Facebook/ Corupția ucide

Back To Top