Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri naționale

Direcția Națională Anticorupție a anunțat, joi, trimiterea în judecată a două dosare referitoare la finanțarea echipei FC Ceahlăul. Printre inculpaţi se numără un fost director al Agenției Naționale pentru Locuințe, dar și fost primar din Piatra Neamț, Gheorghe Ștefan.

Potrivit DNA, "la începutul anului 2010, inculpatul Ştefan Gheorghe a pretins de la directorul unei societăți comerciale cu activitate în construcții ca aceasta să sponsorizeze echipa de fotbal FC Ceahlăul Piatra Neamț cu un procentaj de 3% din sumele pe care societatea urma să le încaseze în baza unui contract încheiat cu SC HIDROELECTRICA SA - SUCURSALA HIDROCENTRALE BISTRIȚA privind un obiectiv de investiții având ca obiect lucrări hidroenergetice pe râul Siret. În schimbul banilor, Ștefan Gheorghe a promis că va interveni pe lângă funcționarii din conducerea SC Hidroelectrica SA, societate cu capital majoritar de stat care aloca fondurile necesare investiției, pentru a se continua finanțarea obiectivului amintit. În temeiul solicitării lui Ștefan Gheorghe, în perioada 2010 – 2011, între SC FC Ceahlăul SA Piatra Neamț în calitate de prestator și societatea cu activitate în construcții, în calitate de beneficiar, au fost încheiate șapte contracte de reclamă și publicitate în temeiul cărora au fost emise nouă facturi fiscale și a fost achitată prin ordine de plată suma totală de 998.000 lei, în condițiile în care nu există nici un document privind executarea obligațiilor asumate de prestator".
Gheorghe Ștefan este judecat pentru trafic de influență, faptă pe care ar fi săvârșit-o ca primar al municipiului Piatra Neamț și vicepreședinte al PDL.
Tot joi, DNA a trimis în judecată alte două persoane, de asemenea pentru trafic de influență și tot într-un dosar ce face referire la finanțarea FC Ceahlăul. Cei vizați în acest caz sunt Iftimie-Nicorici Marian, fost director al ANL, și Boghean Iulian, director în cadrul SC FC Ceahlăul Piatra Neamț. "În cursul anului 2010, inculpatul Iftimie-Nicorici Marian, în calitate de director al Agenției Naționale pentru Locuințe și inculpatul Boghean Iulian, director în cadrul SC FC CEAHLĂUL SA Piatra Neamț, i-au pretins administratorului unei societăți comerciale să remită către SC FC CEAHLĂUL SA Piatra Neamț un procentaj de 5% din valoarea sumelor pe care societatea urma să le încaseze de la Agenția Națională pentru Locuințe, în baza contractelor privind construirea unor imobile/locuințe aflate în derulare. Inculpatul Iftimie-Nicorici Marian a promis, în schimb, că va interveni pe lângă funcționarii din subordine pentru ca plățile către respectiva societate comercială să nu fie întârziate. Ca urmare a acestei solicitări, la data 6 septembrie 2010, între SC FC CEAHLĂUL SA Piatra Neamț (în care Boghean Iulian îndeplinea funcția de director de marketing ) în calitate de prestator și o firmă administrată de aceeași persoană căreia i se ceruse sponsorizarea, în calitate de beneficiar, a fost încheiat un contractul având ca obiect servicii de reclamă și publicitate în valoare de 112.900 euro. În temeiul acestui contract, în perioada 1 octombrie 2010 – 27 decembrie 2010, beneficiarul a plătit suma totală de 61.709,96 lei în temeiul a două facturi fiscale ce atestau servicii care în realitate nu au fost prestate", informează DNA.
Ambele dosare au fost trimise spre judecare Tribunalului Piatra Neamț.

Back To Top