Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri naționale

Familia Regală a prezentat public bilanțul activității din anul 2017, menționând că toate vizitele și toate evenimentele de la reședințele regale au fost acoperite financiar din fondurile personale ale Regelui Mihai I.
Activitatea publică a Familiei Regale a României în anul 2017 a inclus 50 de vizite în comunități din țară, care au inclus, potrivit bilanțului prezentat la început de an, două vizite la Ploiești și șase la Timișoara.
De asemenea, au mai existat 214 acțiuni publice în Capitală și în comunități din țară, pe teme militare, diplomatice, economice, educaționale, sociale, sportive, de sănătate, științifice și artistice, opt vizite în străinătate (Anglia, Turcia – Summit-ul Marmara, Republica Moldova, Polonia, Franța – Soultzmatt, Bulgaria, Iordania, Elveția), dar și trei evenimente regale cu mare impact public: Trenul Regal al Aducerii Aminte (Mărășești-Mărăști-Oituz, 11 iulie), unde au venit mii de oameni în cinci din gările țării; Garden Party de 10 mai, unde au luat parte mii de români din toate comunitățile locale ale României și din Republica Moldova; funeraliile Regelui Mihai, 16 decembrie 2017;
Zece cărți cu teme legate de Familia Regală au fost publicate în anul 2017, iar Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei, a fost declarată cea mai influentă femeie din România (Forbes România 2017).
În 20 de ani de prezență publică a Familiei Regale (1997-2017) s-au consemnat 10.000 de activități publice în țară, 315 vizite oficiale externe și 105 întâlniri cu șefi de Stat.

Back To Top