Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri naționale

Un bărbat de 42 de ani din comuna Todireni, judeţul Botoşani, eliberat din închisoare în urmă cu mai puțin de trei luni, a fost reținut de polițiști după ce a agresat o bătrână de 82 de ani pe care a încercat și să o violeze.

Individul a fost eliberat mai devreme, beneficiind de recursul compensatoriu, dar nu a rezistat prea mult în afara închisorii. El a ajuns din nou după gratii, fiind reținut de polițiștii din Botoșani după ce a încercat să comită din nou un viol, aceeași faptă pentru care a mai fost condamnat.
Victima, o femeie de 82 de ani, a reușit ca prin minune să scape din mâinile agresorului pentru care se cere, acum, arestarea preventivă.
"Poliţiştii au dispus măsura reţinerii pentru 24 de ore în arestul IPJ Botoşani faţă de un bărbat de 42 de ani, din comuna Todireni, bănuit de comiterea infracţiunilor de tentativă de viol şi violare de domiciliu, constând în aceea că acesta a pătruns fără drept în locuinţa unei femei de 82 de ani din localitatea Floreşti şi, folosind acte de violenţă fizică, a încercat să întreţină cu aceasta relaţii sexuale. Bărbatul urmează să fie prezentat în cursul zilei de astăzi (miercuri - n.r.) instanţei de judecată, cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile", a declarat pentru Mediafax purtătorul de cuvânt al IPJ Botoşani, insp. Maria Carp.

Back To Top