Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri naționale

Un bărbat în vârstă de 45 de ani, căutat încă de sâmbătă, a fost reținut, luni dimineață, în București, ca suspect în cazul a doi copii agresați în liftul unui bloc din Drumul Taberei.


Incidentul s-a petrecut vineri seară și a fost surprins de camerele de supraveghere montate în spațiile comune ale imobilului, inclusiv în liftul unde a avut loc fapta. Imagini cu agresorul au fost făcute publice sâmbătă, de autorități, care cereau sprijinul populației, pentru găsirea individului. Ulterior, anchetatorii au descoperit și alte imagini cu agresorul, și au relansat apelul.
Surpriza majoră a venit, însă, luni dimineață, când a fost reținut suspectul, un bărbat de 45 de ani. Acesta este agent la Poliția Rutieră, în București, și se pare că ar fi fost recunoscut chiar de colegii săi polițiști.
Individul, care și-ar fi recunoscut faptele, potrivit surselor apropiate anchetei, citate de sursa centrală, se află la audieri și este foarte probabil să fie reținut și apoi prezentat instanței, cu propunere de arestare preventivă.

UPDATE - Colegi ai polițstului au povestit, pentru presa centrală, că acesta ar fi fost căsătorit, dar s-a despărțit de soție. Cei doi au împreună o fată de 22 de ani.

Surse din Poliție susțin că suspectul era șoferul șeful Brigăzii Rutiere a Poliției Capitale pe sectoatele 1, 3 și 6.

 

Back To Top