Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri naționale

Eugen Stan, polițistul din București acuzat că ar fi agresat doi copii, vineri seară, într-un lift al unui imobil din Drumul Taberei, a fost audiat, iar în fața anchetatorilor acesta ar fi făcut mărturisiri șocante.

Polițistul și-ar fi recunoscut fapta, dar și o altă agresiune, pe care ar fi comis-o acum cinci ani, a declarat, luni seară, avocatul individului. "Într-un final, şi-a recunoscut faptele. Sunt două fapte pe care le-a recunoscut, una din 2012 şi cele din 5.01.2018. Este reţinut pentru 24 de ore şi va decide procurorul să meargă la instanţă, nu va fi dus în seara asta, din câte ştiu eu, cred că mâine (marţi-n.r.)", a spus apărătorul agentului.
În 2012, polițistul ar fi comis un alt abuz asupra unei fetițe, tot în Sectorul 6. Iar anchetatorii investighează acum și alte piste, existând suspiciunea că acesta ar fi comis și alte fapte. "Poliţiştii continuă toate demersurile pentru ca el să fie tras la răspundere atât pentru ceea ce s-a întâmplat acum, cât şi pentru lucrările mai vechi aflate în instrumentare şi care nu au putut fi finalizate din lipsă de probe", a declarat, luni, Georgian Drăgan, purtător de cuvânt al Inspectoratului General al Poliției Române, pentru Agerpres.
Foto: libertatea.ro

Back To Top