Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri naționale

Conducerea Inspectoratului General al Poliției Române a cerut verificări urgente, pe mai multe planuri, în cazul agentului bănuit de pedofilie. Marți, IGPR a făcut publice și primele sancțiuni.


"Urmare a concluziilor preliminare rezultate în urma verificărilor dispuse de șeful Poliției Române la Brigada Rutieră București s-au dispus următoarele:
1. Eliberarea din funcție a comisarului șef de poliție Vornicu Emanuel Rene, șef Serviciu Supraveghere Rutieră Sectoarele 1, 2, 6 din cadrul Brigăzii Rutiere, până la clarificarea situației de fapt;
2. Informarea Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție în vederea inițierii unei analize privind modul de instrumentare a lucrărilor penale în care este cercetat cel în cauză, iar, în funcție de rezultatul acesteia, dispunerea de măsuri legale;
3. Cercetarea disciplinară a șefilor de schimb privind modul de instruire la intrarea în serviciu a polițiștilor rutieri, precum și a psihologului unității cu privire la activitatea desfășurată.
Precizăm că verificările sunt în desfășurare, pentru a se clarifica întreaga situație de fapt, iar rezultatele vor fi aduse la cunoștința opiniei publice", se arată în comunicatul IGPR.
În ciuda acestor precizări, în spațiul public se propagă o întrebare de bun simț, dar la care nimeni nu a încercat, până acum, nici măcar să schițeze un răspuns. Cum a fost posibil ca unor polițiști să le ia două zile ca să-și dea seama că bărbatul căutat, ale cărui poze invadaseră spațiul public, fiind furnizate chiar de IGPR, era tocmai colegul lor?
Iar în lumina evenimentelor recente, mai precis în urma audierilor în care individul ar fi recunoscut și o faptă mai veche, de prin 2012, pentru care nimeni nu fusese tras la răspundere până acum, nu prea poți să nu te gândești ce s-ar fi întâmplat dacă evenimentul de vineri seară nu ar fi fost surprins de camere video.

Update: Ministrul de Interne, Carmen Dan, a anunțat că a propus schimbarea din funcție a șefului Inspectoratului General al Poliției Române, Bogdan Despescu. În locul acestuia ar urma să fie numit Cătălin Ioniță, actualul șef al Direcției Generale Anticorupție.

PE ACEEAȘI TEMĂ

Avocat: Polițistul pedofil și-a recunoscut faptele, dar și o agresiune comisă în 2012, asupra unei fetițe

ȘOCANT! Polițist reținut în Capitală, după ce ar fi agresat sexual doi copii, de 5 și 9 ani

 

Back To Top