Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri naționale

Zguduită din temelii de scandalul pedofilului descoperit în rândul angajaților săi, Poliția Română încearcă să se adune cu disperare. Joi, IGPR a lansat un mesaj cel puțin neobișnuit, prin care îndeamnă tinerii să nu ezite să ia în calcul o carieră în domeniu, chiar dacă o asemenea perspectivă nu mai este, pe moment, la fel de atrăgătoare cum părea cu câteva zile în urmă.

În comunicatul transmis de IGPR, Poliția Română face mai mult decât să prezinte actuala ofertă a posturilor scoase la concurs, lansând un apel către populație și mai ales către cei tentați să urmeze o carieră în MAI.
" Știm că în aceste zile meseria de polițist nu mai pare atât de tentantă. Ai auzit tot felul de lucruri îngrozitoare despre noi: un polițist pedofil prins cu greutate de colegii lui. Nu avem noi cum să-ți facem dovada, acum, că lucrurile nu sunt chiar așa, dar îți promitem că, și în acest caz, cei responsabili nu vor scăpa.
Indiferent de ceea ce se spune despre noi în această perioadă, trebuie să știi că, din echipa Poliției Române fac parte oameni pentru care nu contează decât aflarea adevărului, care nu au liniște până nu dovedesc că, cei care au încălcat legea, sunt acolo unde le este locul, în spatele gratiilor.
Poate că nu suntem perfecți, poate că avem multe defecte, dar cu siguranță suntem profesioniști, iar rezultatele obținute vorbesc de la sine.
De aceea, înainte de a lua o hotărâre dacă să accesezi sau nu unul din posturile scoase la concurs, gândește –te și pune în balanță dacă munca de ani de zile a unor oameni excepționali poate fi ștearsă cu buretele de o persoană" este mesajul transmis de IGPR.
În această perioadă, Poliția scoate la concurs 770 de posturi de polițiști și personal contractual, oferta completă putând fi consultată AICI.

Back To Top