Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri naționale

Cazul polițistului pedofil a declanșat o criză gravă, până la nivelul Executivului. Vreme de 24 de ore, premierul României, Mihai Tudose, și ministrul de Interne, Carmen Dan, au ieșit în spațiul public cu dezvăluiri unul împotriva celuilalt și dovezi care să demonteze acuzațiile pe care și le-au adus reciproc.

Premierul Mihai Tudose nu a ezitat, miercuri seară, după ședința de Guvern în care a anunțat că nu-l demite pe Bogdan Despescu de la conducerea Poliției Române, să o acuze public pe Carmen Dan, ministru de Interne, că l-a mințit privind acceptul pe care l-ar avea de la Cătălin Ioniță, șeful DGA, pentru preluarea șefiei IGPR. Acesta a spus chiar că nu mai poate lucra, în aceste condiții, cu ministrul Carmen Dan, și s-a declarat convins că Dan își va da demisia, "dacă va fi lăsată". Premierul a precizat că va accepta plecarea lui Carmen Dan de la conducerea Ministerului Afacerilor Interne.
Joi seară ministrul a ieșit public, la rândul său, cu dovezi care arată că a avut acceptul lui Cătălin Ioniță. "Am aici dovada acceptului exprimat de chestorul Cătălin Ioniţă pentru ocuparea funcţiei de şef al Poliţiei Române, în situaţia în care premierul ar fi decis să accepte propunerea de eliberare din funcţie a chestorului Despescu. Acest acord a ajuns şi la domnul prim ministru. Sintetizând, avem pe de o parte documente şi pe de altă parte vorbe. Acordul a fost semnat de chestorul Cătălin Ioniţă marţi înaintea anunţului public pe care l-am făcut referitor la propunerea de demitere a actualului şef al Poliţiei Române. Marţi, înainte de declaraţia de presă, am avut o discuţie clară, cu chestorul Cătălin Ioniţă, care a acceptat propunerea de a fi împuternicit la conducerea Poliţiei Române, exprimându-și determinarea de a prelua această funcție și misiunea explicită de a începe o reformă reală în Poliția Română. După discuţie, chestorul a semnat acordul prin care acceptă împuternicirea", a declarat Carmen Dan.
Aceasta acuză campania declanșată împotriva lui Cătălin Ioniță imediat după anunțul său de marți. "Aceleaşi aspecte, când a fost numit în 2016 director general al Direcţiei Generale Anticorupţie, nu au constituit o problemă pentru nimeni. În condiţiile acestei campanii virulente împotriva lui, miercuri dimineaţă, la ora 6:27, am primit un mesaj telefonic de la domnul Ioniţă prin care îmi solicita să se prezinte la Minister pentru o discuţie. Chestorul Cătălin Ioniţă mi-a raportat că are anumite reţineri să meargă mai departe explicându-mi şi motivele, sens în care are pregătit un raport. Am decis să așteptăm decizia primului ministru. La începutul şedinţei de Guvern, premierul a anunţat public că nu-l va schimba pe domnul Despescu", a mai spus Dan. Potrivit ministrului, în discuția de miercuri, de la Palatul Victoria, care a avut loc după ședința de Guvern, premierul nu a întrebat-o nimic despre Cătălin Ioniță, care i-a transmis premierului refuzul într-o convorbire telefonică avută, de asemenea, după ce Tudose anunțase deja că nu-l demite pe Bogdan Despescu. "În jurul orei 15.30, chestorul Ioniță mi-a transmis că a fost sunat de premier și fiind întrebat dacă mai dorește să preia conducerea Poliției, a răspuns că nu. Cum putea chestorul Ioniță să spună că își dorea o funcție care nu mai era disponibilă. Pot să înţeleg această dublă poziţionare a chestorului Ioniţă, dar de aici, până la a fi acuzată de minciună este o cale lungă", a declarat Carmen Dan.
Aceasta a spus că nu-și dă demisia din funcția de ministru, pentru că actualul Executiv "este unul politic, iar miniştrii sunt nominalizaţi şi validaţi în forurile statutare ale partidelor din coaliţie şi tot acolo se aprobă retragerea lor din Guvern", a spus aceasta, la finalul declarației de presă." În schimb, a anunțat că a trimis Corpul de control la IGPR, "pentru a verifica respectarea procedurilor administrative de raportare a evenimentului, dar şi aspecte care privesc gestionarea evenimentului de agresiune sexuală comis în 10 decembrie 2016 în Sectorul 5 al Capitalei şi înregistrat la Secţia 18. (...) Pentru a mă asigura că raportul pe care domnului Despescu îl va prezenta domnului premier va fi unul obiectiv, am decis această verificare. Consider că o instituţie care este implicată direct în gestionarea evenimentelor nu se poate verifica singură".
Potrivit ministrului, Bogdan Despescu știa de dosarul din 2016 al lui Eugen Stan. "Evenimentele care privesc fapte penale comise de angajați se încadrează în categoria evenimentelor despre care trebuie să fie informate toate structurile ierarhice, până la nivel de Minister. Fișa de eveniment este întocmită conform acestor proceduri. Informația a ajuns obligatoriu la cunoștința chestorului Bogda Despescu", a explicat Carmen Dan.
O replică scurtă din partea premierului a venit joi, aproape de miezul nopții, pe Facebook. "Doamna Carmen Dan recunoaște că la ora 6:27 a fost sunată de domnul chestor Ioniţă, care a anunţat-o că dorește să se vadă cu domnia sa. În acea dimineaţă, i-a transmis acesteia că nu vrea să fie șef al IGPR. Ședinţa de Guvern a avut loc la ora 13:30. Atunci am anunţat că nu îl numesc pe domnul chestor Ioniță, că nu îl demit pe domnul chestor Despescu și că aștept un raport de la dânsul. La acea oră, toate televiziunile titrau că domnul chestor Ioniţă nu dorește să fie noul șef al IGPR. Cum poate spune cineva că anunţul meu de la ora 13:30 l-ar fi putut face pe domnul chestor Ioniță să se răzgândească? Trageți dumneavoastră concluziile", a scris acesta.

Back To Top