Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri naționale

Familia Regală va părăsi Palatul Elisabeta, după 5 februarie, când se împlinesc 60 de zile de la decesul Regelui Mihai, cel care primise edificiul în folosință, ca fost șef de stat.
Într-un comunicat transmis vineri, Familia Regală precizează că nu a avut discuții cu RAAPPS privind închirierea Palatului Elisabeta, la două zile după ce premierul Mihai Tudose susținea că Familia Regală a acceptat să plătească chirie, dar a cerut un an de grație. „Nu s-a primit la Casa Majestății Sale nicio ofertă din partea RAAPPS pentru a prelua cu chirie Palatul Elisabeta. Nu au început discuțiile dintre Casa Majestății Sale Custodelui Coroanei și RAAPPS cu privire la acest subiect. După data de 5 februarie 2018, Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei, va acționa conform legislației în vigoare. Majestatea Sa își manifestă speranța că parteneriatul cu instituțiile Statului va continua, pentru ca activitățile Familiei Regale în sprijinirea intereselor fundamentale ale României să aibă loc în viitor, așa cum s-a întâmplat de 20 de ani încoace. Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei, își reafirmă angajajmentul de a duce mai departe legământul tatălui său, Regele Mihai, față de Coroană și față de Națiune, în prezent și în viitor", se arată într-un comunicat al Casei Regale, prezentat de Antena 3.
Premierul Mihai Tudose s-a exprimar public, însă din luna decembrie, că Familia Regală poate rămâne la Palatul Elisabeta și după decesul Regelui Mihai, dar numai dacă va plăti chirie.

Back To Top