Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri naționale

Ministrul Educației, Liviu Pop, a anunțat sâmbătă, la un post central de televiziune, ce se va întâmpla de acum încolo cu data la care profesorii își încasează salariile, după ce, în ianuarie, ele au întârziat câteva zile. Acesta a făcut precizări și referitoare la voucherele de vacanță de care ar trebui să beneficieze, în 2018, angajații din învățământ.


Ministrul Educației spune că vineri, pe 12 ianuarie, s-au făcut plăți de 1,106 miliarde de lei, însemnând virarea salariilor pentru toți profesorii din România. Întârzierea apărută în această lună a revoltat cadrele didactice, dascălii din multe județe susținând că nu au fost anunțați din vreme de schimbarea datel la care își vor încasa leafa, începând din ianuarie 2018 (VEZI DETALII).
Liviu Pop a mai declarat că Ministerul și-a propus ca, până în martie, să fie plătite voucherele de vacanță pentru toți profesorii. "Începand cu luna viitoare, vom deschide finanţarea pentru voucherele de vacanţă. Avem 390 milioane de lei, pe care, conform legii, trebuie să îi acordăm până în luna noiembrie. În luna februarie, vom face deschiderea, urmând ca, in funcție de cum se organizează inspectoratele şcolare, în lunile martie, aprilie, mai - eu aş vrea ca în luna martie - sp fie plătite toate voucherele de vacanţă pentru toţi profesorii, pentru ca aşa ne-am angajat prin programul de guvernare, aşa îi avem banii prinşi în buget şi, din perspectiva finanţării, nu avem o problemă", a declarat Pop, la România TV.
Din acest an, salariile cadrelor didactice nu mai sunt achitate din bugetele locale, ci de Ministerul Educației, prin inspectoratele școlare județene, ceea ce a determinat și modificarea datei la care sunt virați banii.

 

Back To Top