Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri naționale

În calitate de premier interimar, Mihai Fifor a acceptat, miercuri, propunerea ministrului de Interne, Carmen Dan, privind înlocuirea chestorului șef de poliție Bogdan Despescu, de la conducerea MAI.

Anunțul a fost făcut printr-un comunicat oficial al Guvernului:
"Prim-ministrul interimar Mihai-Viorel Fifor a semnat astăzi decizia de eliberare a domnului Bogdan Despescu din funcția de inspector general al Inspectoratului General al Poliției Române, cu rang de secretar de stat.
Totodată, premierul interimar a semnat decizia de împuternicire, pentru o perioadă de șase luni, în funcția de inspector general al Inspectoratului General al Poliției Române, cu rang de secretar de stat, a domnului Alexandru-Cătălin Ioniță.
Ambele decizii ale prim-ministrului interimar au fost luate la propunerea ministrului Afacerilor Interne, doamna Carmen Dan, și vor intra în vigoare odată cu publicarea în Monitorul Oficial".
Carmen Dan a făcut această propunere în contextul scandalului declanșat în cazul polițistului-pedofil. Premierul Mihai Tudose a refuzat să facă acest lucru și i-a cerut lui Despescu doar un raport cu privire la măsurile și cercetările efectuate în cazul unor atacuri care ar fi fost comise de Eugen Stan. Schimbul de replici, în spațiul public, între Dan și Tudose, a condus, luni, la demisia acestuia, după în CEx-ul PSD s-a decis retragerea sprijinului politic.

Back To Top