Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri naționale

Ministerul Educației a prezentat, în urma unei întâlniri a ministrului de resort, Valentin Popa, cu echipele de conducere ale Inspectoratului Școlar Județean Sibiu și ale Liceului Tehnologic „Nicolae Teclu" din Copşa Mică, primele concluzii în cazul profesorului de religie acuzat că s-ar fi masturbat în timpul orei.

 

Reprezentanții instituției au precizat că, indiferent de rezultatul anchetei Poliției, care este în derulare, este limpede că profesorul în cauză a avut un comportament indecent (oricare ar fi circumstanțele - inclusiv posibile afecțiuni - care l-au produs). Ora de curs nu se desfășura în condiții normale, demisia profesorului reprezentând doar o primă acțiune firească în contextul dat".
Pe de altă parte, în aceeași informare a MEN se menționează că "este limpede că și elevele care au filmat și ulterior au difuzat imaginile indecente au ales o soluție incorectă, cu atât mai mult cu cât cunoșteau și chiar semnaseră Regulamentul liceului. Trauma episodului indecent poate să existe, însă aceasta nu explică faptul că ele au filmat și apoi au făcut publice imaginile filmate. Elevele ar fi putut alege, spre exemplu, calea discuției cu dirigintele clasei, cu echipa de conducere a liceului, cu reprezentantul elevilor sau chiar cu alte autorități. Este de menționat că atât reprezentantul elevilor în Consiliul Clasei, cât și reprezentantul elevilor în Consiliul de Administrație, au propus sancționarea elevelor". Până în această etapă, ministrul Educației ține să precizeze că structurile de conducere din liceu au respectat procedura, sancționarea elevelor fiind votată succesiv de către Consiliul Clasei, Consiliul Profesoral și apoi de Consiliul de Administrație al liceului, potrivit MEN.
În ceea ce o privește pe diriginta clasei, suspectată că ar fi încercat mușamalizarea cazului, aceasta nu a fost sancționată deoarece, susțin reprezentanții Ministerului, "s-a constatat ca ea a aflat despre incident în același timp cu conducerea liceului și nu există declarații sau fapte care să o acuze".
Ministerul Educației așteaptă finalizarea anchetei Poliției, dar relansează, în spațiul public, o temă de dezbatere, referitoare la introducerea camerelor de supraveghere video în sălile de clasă, nu numai pe holuri, în curtea școlii și în sălile de examen, pe durata evaluărilor. " Ministrul Valentin Popa consideră însă că, asupra acestui subiect, nu trebuie luată o decizie de la «centru». Așadar, toate cadrele didactice, împreună cu părinții și elevii, sunt invitate să analizeze dacă este oportună introducerea camerelor de supraveghere și în sălile de curs (pe lângă cele deja prezente pe holuri și în curțile interioare). Menționăm că o astfel de măsură poate să conducă la o mai bună disciplină în orele de curs și la o mai mare siguranță în școli, cu rezultate bune, spre exemplu, și în combaterea unor fenomene precum bullying-ul, dar poate și să inhibe manifestarea liberă a profesorilor și a elevilor", se încheie comunicatul MEN.

Update - Liceul Tehnologic "Nicolae Teclu" din Copşa Mică a revenit ulterior publicării concluziilor de către Ministerul Educaţiei şi a anunţat că ia în considerarea suspendarea sancţiunii celor două eleve care şi-au filmat profesorul în timp ce se masturba, după ce ministerul Educaţiei a anunţat că unitatea şcolară a respectat procedura când le-a scăzut nota la purtare. "La solicitarea ministrului Educaţiei Naţionale, domnul Valentin Popa, Consiliul de Administraţie al Liceul Tehnologic "Nicolae Teclu" din Copşa Mică va lua în considerare suspendarea sancţiunilor stabilite pentu elevele implicate în incident, până la finalizarea anchetei efectuate de organele abilitate, care vizează pe fostul profesor de religie al şcolii", reiese dintr-un comunicat de presă transmis de liceu și citat de Mediafax.

Back To Top