Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri naționale

Regia Autonomă "Administraţia Patrimoniului Protocolului de Stat" a anunțat că va percepe o sumă lunară Familiei Regale pentru Palatul Elisabeta, până când Guvernul va stabili care este statutul Casei Regale.
RA-APPS a transmis, printr-un comunicat citat de Mediafax, că sprijină şi înţelege necesitatea continuării activităţii Casei Regale în interes public, "motiv pentru care va percepe, până la stabilirea de către Guvernul sau Parlamentul României a statutului Casei Regale, o sumă lunară, stabilită prin raport de evaluare, cu menţiunea că aceasta nu poate fi interpretată drept o prelungire tacită a locaţiunii", reiese dintr-un comunicat de presă transmis de către RA-APPS, remis Mediafax. Administraţia Patrimoniului Protocolului de Stat a menţionat că raportul de evaluare va fi finalizat în cursul săptămânii viitoare, iar suma lunară va fi stabilită în conformitate cu preţul de piaţă.
Familia Regală poate rămâne și de azi încolo, așadar, la Palatul Elisabeta, pe care ar fi trebuit să-l părăsească după 5 februarie. După moartea Regelui Mihai I, moştenitorii săi aveau la dispoziţie 60 de zile pentru a elibera Palatul Elisabeta, imobil care fusese oferit Regelui ca locuinţă de protocol în timpul vieţii.
"Pe durata acestor discuţii, Familia Regală va continua activităţile publice la Palatul Elisabeta şi va plăti o sumă lunară reprezentând contravaloarea folosinţei imobilului", a declarat, pentru Mediafax, Radu Ghinea, consilier la Casa Regală.

Back To Top