Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri naționale

Ascunsă în spatele surorii mamei sale, europarlamentarul Ramona Mănescu ar fi prădat, ani la rând, bunurile și banii statului român. RISE Project a publicat o anchetă despre felul în care zeci de de milioane de lei, din banii de renovări ai școlilor și ai centrelor de asistență socială din București, au ajuns în conturile familiei demnitarului, printr-o societate care aparține unei mătuși de-a europarlamentarului.

Soții Ramona și Rareș Mănescu, împreună cu primarul Cristian Poteraș (2004-2012), ar fi reușit să conceapă o firmă care să paraziteze bugetul Sectorului 6, imediat ce au dobândit controlul asupra administrației din această parte a Bucureștiului. S-a întâmplat în iulie 2004, la o lună după ce Alianța D.A. (PNL+PD) – pe care Mănescu și Poteraș o co-prezidau la nivel local – a câștigat alegerile în Sectorul 6, iar timp de zece ani firma lor căpușă a drenat de la bugetul local (cel puțin) 57 de milioane de lei, scrie Rise Project.

Banii au venit de la Administrația Școlilor Sector 6 (AȘS 6) și de la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 6 (DGASPCS 6) – structuri aflate în subordinea Primăriei Sectorului 6. Compania-căpușă s-a racordat la banii Sectorului 6 încă din primul mandat al lui Poteraș. Și a continuat să toace resursele acestei administrații locale atât în al doilea mandat al lui Poteraș (2008-2012), cât și în mandatul imediat următor, al lui Rareș Mănescu (2012-2016).

În contul celor 57 de milioane de lei, firma a reamenajat licee, terenuri de sport, creșe, așezăminte pentru persoanele cu boli mintale, azile pentru bătrâni, școli pentru copiii surdo-muți, sedii administrative etc.

În calitatea lor de primari, Poteraș și Mănescu bugetau și achitau aceste investiții.

Prin intermediul firmei lor căpușă, încasau banii direcționați astfel.

Firma ar fi a unei mătușe de-a Ramonei Mănescu, o femeie în vârstă de 69 de ani, în prezent. Chiar dacă, în acte, este o antreprenoare de succes, este urmărită prin tribunale pentru că nu și-a achitat taxa pe gunoi stabilită de comuna Tuzla, miza procesului fiind o datorie de numai 420 de lei, au mai descoperit jurnaliștii de la Rise Project.

Documentele care dovedesc legăturile de mai sus și modul în care au fost căpușați banii publici de către acea societate sunt publicate AICI.

Sursa: riseproject.ro

Sursa foto: RISE Project

Back To Top