Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri naționale

Angajatorii au operat în Revisal, în contextul transferului contribuțiilor către angajat, majorări de salarii cu intrare în vigoare de la 1 ianuarie pentru numai 2,9 milioane de contracte de muncă, dintr-un total de 6,3 milioane, cele mai multe, în mod surprinzător, fiind din mediul privat.

Pentru 50% dintre contractele de muncă, cu normă întreagă sau parțială, din sectorul privat au fost înregistrate deja modificările în Revisal, în timp ce la stat a fost consemnată majorarea doar pentru 30% dintre salarii, potrivit datelor obținute de Profit.ro.

Angajatorii au timp până la finele lunii martie să opereze în Revisal majorările de salarii în vigoare de la 1 ianuarie, legate de transferul contribuțiilor de la angajator la angajat de la începutul acestui an, astfel că, foarte probabil, numărul de salarii crescute este mult mai mare decât al celor pentru care modificarea a și fost înregistrată.

Back To Top