Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri naționale

augustin lazarÎn urma scandalului mediatic declanşat de declaraţiile fostului deputat PSD Prahova Vlad Cosma şi de înregistrările audio publicate de acesta, în care susţine că procurorii DNA Ploieşti au folosit probe false şi au intimidat martori pentru a-l incrimina pe el, pe rudele sale şi pe Sebastian Ghiţă, procurorul general al României a luat o poziţie fermă, afirmând că aceste afirmaţii aduc atingere imaginii sistemului de Justiţie şi că nu trebuie să se creeze o generalizare a percepţiei despre magistraţi.

Într-un comunicat oficial, publicat miercuri, procurorul general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, Augustin Lazăr (foto: Mediafax), a afirmat că dezavuează campania de discreditare lansată la finalul săptămânii trecute.

"Având în vedere informațiile vehiculate în ultimele zile în mass-media, procurorul general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, domnul Augustin Lazăr:
- dezavuează campania desfăşurată împotriva instituţiilor justiţiei, în mod deosebit a Ministerului Public,  de persoane aflate în proceduri judiciare în curs, unele condamnate definitiv;
- respinge ferm generalizarea la nivelul întregii activităţi a procurorilor a incidentelor procesuale şi a cazurilor particulare de magistraţi procurori cercetaţi disciplinar. Sistemul  judiciar are proceduri legale riguroase de verificare a suspiciunilor de abateri disciplinare, inclusiv de genul celor lansate în media;
- dezavuează acţiunile de instigare publică la intervenţia politicienilor în activitatea judiciară pentru demiterea unor procurori cu funcţii de conducere, prin ignorarea procedurilor judiciare clar prevăzute de art. 51 al. 2 şi 7 din Legea nr. 303/2004, precum şi prin înfrângerea principiului constituţional al separaţiei puterilor în stat;
- cere conducerii Consiliului Superior al Magistraturii garantul independenţei justiţiei să adopte o poziţie publică în apărarea sistemului judiciar în faţa acestor atacuri;
- procurorul general îşi manifestă încrederea în capacitatea sistemului judiciar din România de a-şi îndeplini misiunea de înfăptuire a justiţiei la nivelul standardelor europene. De asemenea, îşi manifestă încrederea în capacitatea de autoreglare a sistemului judiciar prin identificarea şi rezolvarea conform procedurilor legale a tuturor incidentelor procesuale şi a cazurilor particulare de abateri disciplinare", se arată în comunicatul de presă publicat astăzi.

"Aşa cum de altfel reţin şi rapoartele MCV, problema României nu este funcţionarea defectuoasă a sistemului judiciar, ci tentativa de stopare a luptei împotriva corupției", se încheie mesajul.

Back To Top